2017 metų Nacionalinį interjero konkursą laimėjęs projektas.

2017 metų Nacionalinį interjero konkursą laimėjęs buto projektas. Fotografijų autorius: Andrius Stepankevičius. Realizacijos metai 2017.

Ryškus ir stilingas namas Panemunėje, Kaune.

Erdvūs šeimos namai. Spalviškai bei stilistiškai eita netradiciniu keliu. Fotografijų autorius: Andrius Stepankevičius. Realizacijos metai 2016.

Mažas butas Žvėryne, Vilniuje.

Nedidelio 40 m² buto interjero stiliaus idėją lėmė pragmatiškas poreikis – šis būstas skirtas nuomai. Tad siekta sukurti patogią gyventi erdvę, o universalumas ir racionalumas tapo prioritetiniais aspektais. Fotografijų autorius: Andrius Stepankevičius. Realizacijos metai 2016.

Odontologijos klinikos interjeras Vilniuje.

Užduotis buvo sukurti jaukų interjerą odontologijos klinikai, kurioje nevyrautų gydymo įstaigoms būdingas sterilumas. Todėl pasirinktos jaukios medžiagos, spalvos. Sukurti elementai kurie pagyvina bei suteikia išskirtinumo. Fotografijų autorė: Agnė Klimavičiūtė. Realizacijos metai 2014.

Skandinaviškas minimalizmas.

Užduotis buvo gana per trumpą laiką sukurti jaukius, erdvius, skandinaviško stiliaus namus. Tikslas buvo, kad ta pati nuotaika bei stilistika keliautų per visas namo erdves. Fotografijų autorė: Agnė Klimavičiūtė. Realizacijos metai 2014.

Jaukūs namai šeimai.

Interjeras buvo kurtas penkių asmenų šeimai. Tikslas buvo sukurti tikrus namus, jaukius ir patogius tiek dideliems, tiek mažiems. Taip pat svarbu buvo medžiagos. Nuo pat pradžių užsakovai akcentavo, kad nori kuo natūralesnių medžiagų: medžio, akmens, tekstilės. Fotografijų autorė: Agnė Klimavičiūtė. Realizacijos metai 2014.

Tamsių elementų ritmika.

Namo interjeras šeimai. Siekta sukurti solidžią, tačiau kartu ir jaukią atmosferą. Interjerą pagyvina tamsių elementų atsikartojimas. Fotografijų autorė: Agnė Klimavičiūtė. Realizacijos metai 2013.

Faktūrų ir spalvų žaismas baltame fone.

70 kv.m. palėpės tipo butas Vilniuje. Pagrindinė užduotis – sukurti švarų, estetišką, bet kartu ir jaukų interjerą. Pritaikyta santūri moderni stilistika, praskaidrinta ryškiais akcentais. Jauki nauotaika sukurta naudojant skirtingas faktūras bei raštus. Fotografijų autorė: Agnė Klimavičiūtė. Realizacijos metai 2012.

Interjeras su gaiviais akcentais.

120 kv. m. namo dalies, esančios palėpėje, rekonstrukcija. Pagrindinė užduotis buvo funkcionaliai išnaudoti nestandartinę erdvę, jos trūkumus paversti privalumais. Taip pat norėta sukurti šiuolaikišką, gaiviais akcentais praskaidrintą erdvę. Projekto bendraautorė: Rūta Jarmalavičiūtė. Fotografijų autorius: Augis Narmontas. Realizacijos metai 2010/2011.

Vyriška erdvė su romantiško miesto dvelksmu.

65 kv.m. buto rekonstrukcija. Buvo siekta kuo mažesnėmis sąnaudomis rekonstruoti erdves ir pritaikyti jas patogiam jauno vyro gyvenimui. Dauguma baldų atnaujinti, pakeisti jų fasadai bei dangos. Pasirinkta Paryžiaus tema sutiekia vyriškai erdvei paslaptingumo ir žavesio. Specialiai šiam interjerui buvo sukurtas ir išpildytas piešinys ant sienos. Projekto bendraautorė: Rūta Jarmalavičiūtė. Realizacijos metai 2010.

Interjeras su trupučiu romantikos.

115 kv. m. namo interjeras. Projektuojant buvo svarbu įdomiai išspręsti svetainės erdvę ir sukurti jaukią, stilingą atmosferą. Elegantiškos linijos puošia specialiai šiam projektui sukurtus turėklus bei raižinį ant tv sienos. Spalviškas bei stilistiškas vientisumas vyrauja visame name. Miegamąjame parinkus reljiefinius tapetus išlaikytas tas pats motyvas kaip ir svetainėje. Projekto bendraautorė: Rūta Jarmalavičiūtė. Fotografijų autorius: Augis Narmontas.

Stilingas minimalizmas.

130 kv. m. sublokuoto namo interjeras jaunai porai Vilniuje. Minimalizmo estetika dvelkiantis interjeras, baltas koloritas ir metalo blizgesys. Užduotis – sukurti modernų, stilingą, daiktais neapkrautą interjerą, kuriame būtų ryškus erdvės pojūtis. Ypatingas dėmesys skirtas apšvietimo projektui, todėl vakare išryškėja dar kitokia nuotaika bei formos. Fotografijų autorius: Augis Narmontas. Realizacijos metai 2009.

Visuomeninis interjeras.

Lietuvos viešojo administravimo instituto interjero rekonstrukcija. Užduotis atnaujinti interjerą, nenaudojamas erdves užpildyti bei pritaikyti čia dirbančių žmonių poreikiams. Atnaujintas apšvietimo projektas, įrengta ,,citatų“ salė, kurioje žmonės tarp mokymų turi galimybę pailsėti bei prasmingai pabendrauti. Ilgi, nuobodūs koridoriai dekoruoti veritikaliais elementais, o priimamąjame bangelės ant sienos atkartoja LVAI logotipą. Realizacijos metai: 2008/2009.